19.8.11

Pelerinaj la Manastirea Prislop


Pelerinaj la Mormantul Parintelui Arsenie Boca si Manastiri din Oltenia de 2 zile . 

Traseul include: Manastirea Frasinei (drumetie 3km), Manastirea Dintr-un Lemn, Manastirea Bistrita, moastele si pestera Sf.Grigorie Decapolitul, Manastirea Polovragi , Manastirea Lainici, Manastirea Prislop: Mormantul Parintelui Arsenie Boca, pestera Sf. Ioan. (Cazarea la pensiune nu este inclusa ) 
                                            
 
Manastirea Prislop

Aceasta sihastrie de la poala Muntilor Parang si Prislop este numarata printre cele mai vechi si mai renumite asezari monahale din Transilvania. Primii sihastri s-au stabilit in padurile Silvasului pe la sfarsitul secolului XIII si inceputul secolului XIV. Ei veneau, fie de la Manastirea Ramet din Muntii Apuseni, unde era o vestita traditie de viata eremita, fie de la Manastirea Hodos-Bodrog de pe Valea Muresului, amandoua existente in secolul XIII.

Localizare M-rea Prislop


Avand in vedere ca programul pelerinajului nu se adreseaza unui numar fix de persoane si poate fi foarte flexibil, pentru a va calcula pretul acestei excursii va rog trimiteti mail la:
angels.gabrielle@ymail.com  pentru a va inscrie pe lista de participare pelerinaj sau la


Avand in vedere ca urmeaza sa intram in biserici va rog sa va imbracati adecvat, pantaloni lungi (sau fuste mai lungi si fara decolteuri prea generoase la femei).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasati un mesaj aici

Un singur duhovnic

 Un singur duhovnic am găsit in viața mea, care a avut puterea să primească cu iubire pe tot omul, indiferent de ce făcuse și acesta a fost ...